OZD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ózd 2021.03.30
Ózd 2021.03.30
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Ózd 2021.04.20
Ózd 2021.04.20
Ózd 2021.04.13
Ózd 2021.04.13
Ózd 2021.04.06
Ózd 2021.04.06
12345...
»
Autó égett Kissikátorban Szuperinfó Hírek - A tűzoltók eloltották a lángokat.
Ideiglenes korlátozás két megyei hídon Szuperinfó Hírek - Felújítási munkák miatt ideiglenesen nem használhatják a 12 tonnánál nehezebb járművek a Szilvásvárad és Bükkmogyorósd közötti hidat, illetve lezárják a 2,2 méternél szélesebb járművek elől a mezőkövesdi Egri úton található Kánya-patak hidat is.
Majka is nárciszt visel Szuperinfó Hírek - Az ózdi rapper is csatlakozott a Magyar Hospice Alapítvány Viselj nárciszt! elnevezésű akciójához.
Dini, Luxor és Rocky is szeretne új gazdira lelni Szuperinfó Hírek - Ezúttal az Ózdi Ebtelep néhány gazdára váró lakóját mutatjuk be.


Fizetett hirdetések

Szerelmi civakodás miatt tört-zúzott, egy üvegajtó látta kárát Szuperinfó Hírek - Az ózdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben a gyanúsított egy magánéleti krízis után betörte egy lépcsőház ajtaját.
Turisztikai megállópontokat hoztak létre két településen Szuperinfó Hírek - Pihenőpontokat létesítettek az Ózdi járásban található, a turisták által kedvelt útvonalon.
Miniszteri dicsérettel búcsúzott hivatalától Szuperinfó Hírek - Nemzeti ünnepünkön elismerést kapott az Ózdi Járási Hivatal nyugdíjba vonult vezetője.
Újabb multi cég vonul ki Ózdról Szuperinfó Hírek - Befektetőket várnak, remélnek Ózdra az üresen maradt telephelyekre, üzemcsarnokokba.
1,3 milliárdos fejlesztés ÓAM-Ózdi Acélművek területén Szuperinfó Hírek - Ötszázötven új munkahely jön létre az egykori kohászvárosban.
Jogsi nélkül, ittasan ment fát lopni egy forgalomból kivont ronccsal Szuperinfó Hírek - Lefoglalták az ózdi rendőrök a gyanúsított autóját, amivel a fát lopta.


Fizetett hirdetések

„Megbecsülünk minden megszerzett pontot. Ezt a mai hármat különösen!” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának a 17. fordulója (pótlás).
Női labdarúgó Magyar Kupa, röplabda és kézilabda Szuperinfó Hírek - Nem csak a kosárlabdában és a jégkorongban kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.
Kézilabda, labdarúgás, futsal Szuperinfó Hírek - Nem csak a jégkorongban és a vízilabdában kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.