OZD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ózd 2020.09.04
Ózd 2020.09.04
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Ózd 2020.09.25
Ózd 2020.09.25
Ózd 2020.09.18
Ózd 2020.09.18
Ózd 2020.09.11
Ózd 2020.09.11
12345...
»
Százéves épület újul meg Szuperinfó Hírek - Az energetikai felújítás után a kor követelményeinek megfelelő polgármesteri hivatala lesz Farkaslyuknak.
Kénsavban oldotta fel az apját Szuperinfó Hírek - A szomszédnak gyanús volt, hogy barátja köszönés nélkül ment volna el otthonról. A holttest már majdnem teljesen feloldódott, mire a fia elismerte, megölte.
Gyorsétterem nyílhat Ózdon Szuperinfó Hírek - A borsodi városban módosítottak a helyi buszmenetrenden, és az is kiderült, hogy új adótorony épülhet a következő eszten­dőben.
Csak a gólkülönbség döntött a kézilabda emléktornán Szuperinfó Hírek - Hármas körbeverés után az ÓAM-Ózdi KC harmadik lett a Kosik Gyula-emléktornán, amit az MKC nyert meg.
Megnőtt a biciklis balesetek száma Szuperinfó Hírek - A két keréken közlekedők jó része nem tartja be a közlekedési és a biztonsági szabályokat.
Nyomoz a rendőrség, de kár nem érte a szemfüles nagymamákat Szuperinfó Hírek - Unokázós csalók próbáltak meg négy idős asszony megkárosítani Ózd térségében.


Fizetett hirdetések

Családi tragédia Ózdon Szuperinfó Hírek - Egy fiatalember otthonukban bántalmazta édesapját, aki a helyszínen elhunyt.
Elfogták a rendőrök a zsarolással gyanúsítható párost Szuperinfó Hírek - Egy borsodnádasdi férfi és élettársa fenyegetéssel vették rá ismerősüket, hogy a lakását ajándékozza oda egyiküknek.
Az MKC került ki győztesen a megyei csapatok kupacsatájából Szuperinfó Hírek - A férfi kézilabda Magyar Kupa, 1. fordulójában a Mezőkövesdi KC és az ÓAM-Ózdi KC találkozott egymással.
„Kapusunk olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy idén lehet már nem játszhat!” Szuperinfó Hírek - A megyei II. Észak csoport, 5. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap.
Egy rendőrnő fogta el a rablót Ózdon Szuperinfó Hírek - Két órát volt még szabadlábon az férfi, aki feltételezhetően erőszakkal elvette egy 65 éves asszonytól táskáját.


Fizetett hirdetések

„Nehéz megmondani, hogy félig tele, vagy félig üres a pohár.” Szuperinfó Hírek - Az ózdi és a mezőkövesdi férfi kézilabda csapat mérkőzött meg az NB I/B, Keleti csoport, 1. fordulójában.
Száz év börtön volt a haldokló asszony jóslata Szuperinfó Hírek - Életfogytiglani börtönt kért a főügyészség az ózdi nőt agyonverő férfival szemben.
Minden koncertjük ünneplés Szuperinfó Hírek - Ózdon fejezte be idei koncertturnéját a miskolci székhelyű Magyar Continental Singers.

Életfogytiglan az ózdi férfinek, aki leszúrta nevelt fiait!

A Miskolci Törvényszék elsőfokú tanácsa csütörtökön hirdetett ítéletet annak az ózdi férfinak az ügyében, aki előbb több késszúrással súlyosan megsebesítette élettársát, majd megölte nevelt gyermekeit, végül maga ellen fordult.