OZD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ózd 2024.04.02
Ózd 2024.04.02

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Ózd 2024.04.16
Ózd 2024.04.16
Ózd 2024.04.09
Ózd 2024.04.09
Ózd 2024.04.02
Ózd 2024.04.02
12345...
»
Húszéves az Ózdi Néptánc Egyesület Szuperinfó Hírek - Két napos rendezvénnyel emlékeztek az elmúlt húsz esztendőre Ózdi Néptánc Egyesület tagjai. Pénteken egy kiállítás nyílt, szombaton pedig táncgálával ünnepeltek az ÓMÉK-Olvasóban.
Személyautó gyulladt ki Ózdon, leégett egy szendrői ház Szuperinfó Hírek - Az elmúlt héten a vármegye tűzoltóit 122 alkalommal riasztották, amiből 43 tűzoltás volt.
Erdőbe vitték a fát Ózdon – Fotókkal, videóval Szuperinfó Hírek - Tizenhárom év alatt több mint két és fél ezer fát ültettek el Ózdon a program keretében.
Felfüggesztett börtön a halálos gázolónak Szuperinfó Hírek - Az Ózdi Járásbíróság egy közúti baleset miatt indult büntetőeljárásban hirdetett ítéletet egy férfival szemben szerdán.
Fiatalkorú dominát rendelt házhoz a borsodi férfi Szuperinfó Hírek - Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt, aki interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást ajánló kiskorú lánnyal, vele készpénz ellenében szexuális cselekményt végzett.
Speedet fogyasztott és autót gyújtott fel Ózdon Szuperinfó Hírek - Előkészítő ülést tart a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak a büntetőügyében, akivel szemben közveszély okozás bűntette és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.


Fizetett hirdetések

Elítélhetik a borsodnádasdi gázolót Szuperinfó Hírek - Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult bírósági eljárás az ügyben.
Egy személyautó gyulladt ki Ózdon Szuperinfó Hírek - Ózdon, az Uraj úton keletkezett tűz hétfő délelőtt.
Ezért siettek az ózdi tűzoltók Királdra szombaton Szuperinfó Hírek - Kigyulladt egy mosógép egy családi házban Királdon, a Béketelepen szombat délután.
Tíz éves gyermeket küldött rabolni Ózdon Szuperinfó Hírek - Csokoládét, pénzt ígérve egy gyermekkorú fiút vett rá arra egy férfi, hogy a nyílt utcán kiraboljon egy nőt.
Zeneszó töltötte be az ózdi Digitális Erőmű termét Szuperinfó Hírek - Tavaszváró hangversenyt rendeztek az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai a Digitális Erőműben. A rendezvényen az intézmény tanárai és diákjai léptek fel.
Játszónapot tartottak az Ózdi Városi Könyvtárban Szuperinfó Hírek - A játszónap az Internet Fiesta országos rendezvénysorozat egyik kísérőprogramjaként jött létre.
Húsvéti szentmise az ózdi Széchenyi gimiben Szuperinfó Hírek - Húsvét alkalmából tartottak szentmisét a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnáziumban. Az eseményt Szőke Gábor római katolikus plébános celebrálta.
Új játékkonyha érkezett az ózdi Damjanich Úti Tagóvodába Szuperinfó Hírek - Nagy szükség volt a játékkonyhákra, hiszen a régiek túlzottan elhasználódtak, balesetveszélyessé váltak.


Fizetett hirdetések

Szoros vereségek Szuperinfó Hírek - Férfi kézilabda NB I/B, 23. forduló
Húsvéti kosárral kedveskedtek a Kézenfogva Gondozóház lakóinak Szuperinfó Hírek - Farkas Péter Barnabás, területi képviselő és Heltovics Miklósné, a Hagyományőrzők Bolyokért Egyesület alapító tagja finomságokkal lepték meg az időseket.
Dr. Csuzda Gábor a Fidesz-KDNP ózdi polgármester-jelöltje Szuperinfó Hírek - A Fidesz és a KDNP megnevezte az ózdi egyéni választókörzetekben induló személyeket is.
Nagypénteken játszanak Szuperinfó Hírek - Férfi kézilabda NB I/B, 23. forduló

Autós üldözéssel fogták el Ózd mellett az embercsempészeket

Az Ózdi Járásbíróság előkészítő ülésen hozott ítéletet azon két külföldi állampolgár ügyében, akiket vármegyénkben fogtak el a rendőrök, miközben kilenc, Németországba illegálisan bevándorolni szándékozó külföldi férfit csempésztek országunkon keresztül.