OZD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ózd 2022.09.20
Ózd 2022.09.20

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Ózd 2022.09.27
Ózd 2022.09.27
Ózd 2022.09.20
Ózd 2022.09.20
Ózd 2022.09.13
Ózd 2022.09.13
12345...
»
Brutálisan megverték a hazafelé sétáló borsodi házaspárt, bicskájával herélte ki a kutyáját Szuperinfó Hírek - Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban szeptember 19-e és szeptember 25-e között.
„Nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek” Szuperinfó Hírek - Bőcs KSC – Tállya KSE 3–2 (1–2)Bőcs, 35 néző. V.: Németh Z.
Pontot szereztek az ózdiak Szuperinfó Hírek - Férfi kézilabda NB I./B, 4. forduló
Négy borsodi férfit vettek őrizetbe – Ezt követték el Szuperinfó Hírek - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Az ózdi fenegyerek “megőrült” a német-magyar meccs után – videóval Szuperinfó Hírek - "Ilyen nincs a világon! El sem hiszem!" - fakadt ki Majka az Instán.
Győzni akarnak Salgótarjánban Szuperinfó Hírek - Férfi kézilabda NB I./B, 4. forduló


Fizetett hirdetések

Kohász tér a kémények alatt Szuperinfó Hírek - Emléktáblát helyeztek el az egykori hetven méter magas téglakémény talapzatán.
Még keresik a szökött migránsokat, de már hét határon túl lehetnek Szuperinfó Hírek - Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai továbbra is keresik a Borsodnádasd mellett egy kisbuszból elfutott illegális határátlépőket, tudtuk meg.
Hőkamerával is keresték Borsodnádasdnál az elfutott migránsokat Szuperinfó Hírek - Egy kisbuszt vontak ellenőrzés alá a rendőrök, amikor a raktérben lévő illegális migránsok egy része beszaladt a környékbeli erdőbe.
Kiütéssel nyertek az ózdiak Szuperinfó Hírek - A férfi kézilabda NB I/B. 3. fordulójában hengereltek a hazaiak.
Családi ház egyik szobája égett Farkaslyukon Szuperinfó Hírek - Az ózdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet Farkaslyukon, ahol egy kétszintes családi ház felső szobája égett ki teljesen a Boroszló utcában.
Győzni akarnak az ózdiak Szuperinfó Hírek - Férfi kézilabda NB I./B, 3. forduló
Ózdi otthonokat fosztogatott a férfi – ennyit kaphat érte Szuperinfó Hírek - Huszonnégy alkalommal lopott ózdi ingatlanokból. Erre ítélte a bíróság.
Borsodban négy településen is jelen voltak Szuperinfó Hírek - Az elmúlt napokban Tokajban, Ózdon, Taktakenézen, Sajópetriben megtartott rendezvényeken toboroztak a rendőrök.


Fizetett hirdetések

Megölte az apját, a holttestét feldarabolta és kénsavban feloldotta Ózdon Szuperinfó Hírek - Tragédiával végződött a két hetes Covid-karantén végét megünnepelni akaró családi buli Ózdon.
Kézilabda: NB I./B Szuperinfó Hírek - Hazai környezetben szerepelt szombaton este az észak-borsodiak másodosztályú férfi csapata.
Egy asztalnál a bányászat és a klímaváltozás Szuperinfó Hírek - Ózdon, a Digitális Erőműben folytatódott a Társadalmi Szervezetek Fóruma, amelyet a megyei önkormányzat szervezett.
Ezért kell felelniük a fiatalkorú férfiaknak Szuperinfó Hírek - Ítélet született azoknak a fiatalkorú férfiaknak az ügyében, akikkel szemben rablás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.